Sárospataki Torna Club

2020.08.13. 13:30

Választhat a gyerek

Néhány héttel ezelőtt új utakra lépett a Sárospataki Torna Club.

Kolodzey Tamás

Forrás: ÉM

Amikor sajtótájékoztatójukon előálltak az elképzeléseikkel, felsorolták feladatlistájukat.

Belicza János klubigazgató saját ajándék- és emléktárgyakról beszélt, s július 22-én az ott lévők közül talán senki nem gondolta, hogy az álmukból villámgyorsan valóság lesz. A földkerekség menő klubjai természetesen elárasztják a nagyvilágot ereklyéikkel, a hazai (a megyei) végeken azonban eddig nem volt divat az egyesületek ilyen módon való népszerűsítése – a patakiak tehát „úttörők”.

Minden lesz

– Már van mezünk, pólónk, bögrénk, de a sáltól a sapkáig, a nadrágtól a zokniig mindenünk lesz – mondta az STC igazgatója. A Bodrog-parti város marketingesei a bögrékkel máris a fején találták a szöget.

Az STC nevet, ennek betűit ugyanis egyenként vitték fel, így egy családon belül a gyerekek sem fogják összekeverni, hogy ki és melyikből igyon. Az S, a T és a C betűs poharak pedig majd további ötletes jelekkel, vagy logókkal bővülnek, hogy a nagycsaládos csemeték se vesszenek össze.

(A borítóképen: A sárospataki klub bögréi)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!