sport beharangozó

2020.08.22. 11:00

Focimeccs ajánló: női NB I. és KBSC

Vasárnap délután a KBSC és a DVTK női csapata is pályára lép.

Forrás: ÉM

Fotó:

Labdarúgó NB II., 5. forduló

Soroksár SC – Kolorcity-Kazincbarcikai SC (Budapest, vasárnap, 17.30)

Vitelki Zoltán, a KC-Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Nem akarom szépíteni: sajnos, a múlt vasárnap, a hazai pályaavatónkon kudarcot vallottunk a Péccsel szembeni mérkőzésen. Kapkodtunk, nagyon nagy hibaszázalékkal futballoztunk. Hiába beszéltünk arról napokig előtte, hogy bár nyerni akarunk, senki se legyen feszült, az egész meccsen görcsösen játszottunk. Az még talán érthető, ha egy találkozón két-három ember gyengébben teljesít, de az, hogy az egész csapat, az meglepett. A héten beszélgettünk sokat erről, mindenki elmondta a véleményét, a játékosok érezték, hogy amit mutattak, az nagyon kevés volt. Egy szezonban egy ilyen produkció lehet, de több nem… Most már nagyon el kellene kezdenünk a győzelmek gyűjtését, ami jót tenne az önbizalomnak is. Soroksáron sokkal stabilabban, kreatívabban kell játszanunk, egy olyan csapat otthonában, amelyben van sebesség, amelynél több rutinos, NB I-t is megjárt játékos található. Igaz, most olyan a helyzetünk, hogy mindegy ki az ellenfelünk, mindenképpen ponttal, de inkább pontokkal kellene hazatérnünk.

A Barcikában a korábban sérültek közül Mikló és Toma már a kerettel edzett, velük számolhat a vezetőedző, azonban Farkas A. és Mitruscsák továbbra is maródi. Hiányzik még majd Kelemen is, akit kaposvári piros lapja miatt négy meccsre tiltott el a szövetség, és ebből egyelőre egy találkozó ,,ment le”.

A KC-KBSC várható kezdőcsapata: Horváth L: – Majzik, Oltean, Fótyik, Orosz – Oldal, Heil, Krausz, Németh – Bereczki, Kovac.


Női labdarúgó NB I., 2. forduló

KÉSZ-St. Mihály FC – Diósgyőri VTK (Makó, vasárnap 17.00)

Fórizs Sándor, a Diósgyőri VTK edzője: – Az előző héten hazai pályán kezdtük a 2020/2021-es bajnokságot, és 2–0-s vereséget szenvedtünk az MTK-tól. Pedig ismét megvoltak ellenük a helyzeteink, de nem tudtunk élni ezekkel. Most mindenképpen be kell gyűjtenünk a három pontot, ha el szeretnénk érni az idei évadra kitűzött céljainkat. Valamennyi ellenfelünket tiszteljük, a St. Mihályt is, de győzni utazunk Makóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!