NB II

2020.08.30. 14:30

„Biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk Nyíregyházán”

A labdarúgó NB II, 7. fordulójában Nyíregyházára utazik a KolorCity Kazincbarcikai SC csapata.

Forrás: Olvasónk küldte

Fotó: (c)Zakany Gergely

Nyíregyháza Spartacus FC – KolorCity Kazincbarcikai SC (Nyíregyháza, vasárnap, 19.00.)

Vitelki Zoltán, a KolorCity Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – A Dorog elleni, szerdai találkozó első tizenöt perce egy kissé kapkodósra sikerült, nem jó iramban és felfogásban játszottunk, sok volt az eladott labdánk, illetve még hozzátett mindehhez az ellenfelünknek megítélt, és értékesített büntető. Azonban ez követően lehiggadt a csapat, jókor jött az egyenlítés, az viszont nem, hogy ezután kevéssel kényszerből le kellett cserélnünk a gólszerzőnket, Krausz Rault. Azt éreztem, hogy iksznél rosszabb eredményt nem tudunk kihozni ebből a meccsből, a csapat nagyon akart, sok lehetőséget dolgoztunk ki, még – Heil sérülése miatt, miután már nem volt több cserelehetőségünk – tíz emberrel is jóval közelebb álltunk a győzelemhez. Vannak nehézségeink, de igyekszünk megoldásokat találni rájuk, nincs más választásunk, mint alkalmazkodni a körülményekhez. Mostani riválisunk vezetőedzőjének, Gálhidi Györgynek voltam a játékosa, vagyis így, illetve kollégaként is ismerem a munkásságát. A stabilitást helyezi előtérbe, ezért biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk Nyíregyházán. A Spartacus jó kezdés után megtorpant egy kicsit, de ez igazán a mi találkozásunk szempontjából nem jelent semmit, mindenre fel kell készülnünk. Valamennyi mérkőzésen szintet kell lépnünk, hozni kell valami pluszt, a Soroksár és a Dorog ellen sok olyan dolgot mutatott a csapat, amiben erős, ezeket kell tovább vinnünk.

A Barcikában Heil és Krausz a szerdai hazai találkozón megsérült, keresztszalag-szakadást szenvedtek, és a közeljövőben műtéten esnek majd át. Farkas A. és Mitruscsák sérülés után már komolyabb edzésmunkát végez, így elképzelhető, hogy a keretben lesznek vasárnap. Eltiltott továbbra is Kelemen.

A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth – Majzik, Dávid, Fótyik, Mikló – Oltean, Tóth B. – Oldal, Toma, Bereczki – Kovac.

(A borítóképen: Vitelki Zoltán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!