strandfoci

2020.07.05. 08:30

A cigándiak képviselik csak a megyei színeket

Tizenegy magyar strandfocigárda küzd meg az MK-győzelemért.

Molnár István

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A hazai strandfoci történetében először rendeznek Magyar Kupát, amelyre 11 csapat adta le a nevezését.

Az eseményt pénteken, szombaton és vasárnap rendezik meg, mégpedig a budakalászi Lupa-tónál. Az első napon a csoportmérkőzéseket bonyolítják le, a másodikon a negyeddöntőket, míg a zárónapon kerül sor az elődöntőkre, a bronzmérkőzésre, illetve a fináléra. A tizenegy nevezett gárda között van a Balla Bau SRO Cigánd SE csapata is, amely már pénteken megkezdi szereplését a 2020. évi Puma X Prosport.hu Strandlabdarúgó Magyar Kupán. A bodrogköziek az alábbi kerettel indulnak az MK-n: Balla Dániel, Csáki Tamás (kapusok), Balla Krisztián, Balla János, Budaházi Levente, Dávid Róbert, Dócs Gergő, Gráf Levente, Kovács Gergő, Mátrai Norbert, Szabó Dávid, Tóth Ákos (mezőnyjátékosok), a csapatvezető id. Balla János lesz.


Résztvevő csapatok: Airnergy FC-Beach Aréna, Balla Bau SRO Cigánd SE, Bodon Péter FC Pétervására, Bonyhád BFC, Energia SC Gyöngyös, GWP Cservy STC Jászfényszaru, Hidegkúti SC, Lupa Beach, Pénzügyőr SE, Újhartyán Beach Soccer Club, Zebegény Garvittax.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!