Aluinvent-DVTK

2020.04.23. 08:30

Cziczás László távozik a DVTK-tól

Két évad után távozik az Aluinvent-DVTK NB I.-es női kosárlabdacsapatától Cziczás László vezetőedző.

A fővárosban is a diósgyőriek az esélyesebbek (Illusztráció)

Forrás: ÉM

A diósgyőri klub szerdán közleményben jelentette be, hogy a klub vezetése és az edző nem tudott megállapodni a közös folytatásról, a mostani évad végén lejáró szerződés meghosszabbításáról. Annak ellenére, hogy néhány nappal ezelőtt az edző azt nyilatkozta, hogy a klub ügyvezetője, Szabó Tamás felajánlotta a szerződéshosszabbítást…

„Az elmúlt két szezonban a lehető legjobbat igyekeztem kihozni a csapatból, fantasztikus időszakot zártunk. Most úgy alakult, hogy nem folytatom a munkát Diósgyőrben, de bízom benne, hogy egyszer még újra a DVTK vezetőedzője lehetek. Köszönöm mindenkinek, aki segítette a munkámat.” –nyilatkozta a szakember.

Cziczás László 2018 nyarán vette át a DVTK irányítását, és rögtön az első évben bajnoki döntőbe vezette a csapatot. Ezt követően hajszál híján bejutottak az Euroligába, a koronavírus-járvány miatt a közelmúltban félbeszakadt szezonban pedig a második helyről várták a rájátszást.

A lehető leggyorsabban szeretnék megtalálni Cziczás utódát, és tovább építeni a jövő DVTK-ját, mondta Völgyi Péter sportszakmai igazgató a klub honlapján.

(A borítóképen: Cziczás László munkában)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!