Megye II.

2019.11.23. 16:47

„Egy szép őszi sorozatot zártunk le a mai mérkőzéssel”

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 16. fordulójában három meccset játszottak szombaton.

Pásztor Attila

Illusztráció

Fotó: Ádám János

Abaújszántó – Sátoraljaújhely 6-1 (2-1)

Abaújszántó, 100 néző. V.: Kujbus.

Abaújszántó: Kiss – Haushel, Kádár, Erdei (Ulman), Simon, Budai, Monyók, Kovács V., Szőcs (Séra), Tóth K., Szoták. Edző: Gyulai József.

Sátoraljaújhely: Gyöngyösi – Kovács L. (Horváth Z.), Jáger, Farkas K., Besztercei, Bódi R. (Farkas K.), Farkas J., Czipf, Lukács, Farkas A., Fedor. Asszisztens edző: Nagy Zsolt Csaba.

G.: Budai (4), Tóth K., Ulman, ill. Fedor.

Kiállítva: Farkas A. (43.), Monyók (65.), Lukács (65.).

Jók: Tóth K., Kiss, Szoták, Kádár, Simon, ill. senki.

Ifi: 2-4.

Konyecsnyik János, csapatvezető: – Egy szezonra való helyzetet puskáztunk el, egy szép őszi sorozatot zártunk le a mai mérkőzéssel. Megköszönjük Abaújszántó város önkormányzatának és a Vagép Zrt.-nek az egész évi támogatást és mindenkinek jó pihenést kívánunk. Hajrá Szántó!

Nagy Zsolt Csaba: – Fegyelmezetlenül és szív nélkül játszottunk a mi napon, inkább magunkkal és a játékvezetéssel voltunk elfoglalva, mint a labdarúgással, amíg ez nem változik az eredményünk sem lesz jobb.


Szerencs – Pálháza 5-1 (4-1)

Szerencs, 200 néző. V.: Oscsenda.

Szerencs: Kristóf (Kiss L.) – Tóth A., Tímár, Ternyik (Lakatos I.), Matolcsi (Sohajda), Hajdu, Jakab, Buri A. (Kiss D.), Kiss K. (Buri Sz.), Jáger (Kiss M.), Berecz. Edző: Nagy László.

Pálháza: Zelencz – Szemán, Erdei, Szabó I., Váradi G. (Suskó), Matisz, Csizmár, Lukács, Nagy P., Pálóczi (Ragyák), Kukta. Edző: Tokár Tibor.

G.: Ternyik, Berecz, Kiss K., Buri A., Kiss M., ill. Csizmár.

Jók: az egész csapat, ill. Erdei.

Ifi: 3-1.

Nagy László: – Igaz, hogy ez a mérkőzés a tavaszi fordulókból lett előrehozva, de ha az egész évet nézem, hullámzó teljesítményt nyújtottunk amit tavasszal helyre fogunk tenni. A mai mérkőzésen nagyon jó felfogásban játszottunk, és egy hat mérkőzéses győzelmi szériából érkező csapatot sikerült legyőzni jó játékkal. Külön gratulálok az ifi csapatomnak a veretlenül lehozott őszi szezonhoz. Köszönjük mindazoknak, akik ebben a félévben bármilyen módon támogatták a csapatot.

Tokár Tibor: – A mai mérkőzésre úgy készültünk, hogy mi fogunk kontrázni, erre minden helyzetünk után a hazaiak ütötték a kontrajátékot ezért gratulálok nekik. Jó volt a játékvezetés.


Tiszaladány – Pácin 3-1 (0-1)

Tiszaladány, 50 néző. V.: Séra.

Tiszaladány: Lánczi – Paczári Gy., Koncsol, Neuzer, Bódi M., Rikter, Liszkai K., Paczári T., Bódi K., Gáspár, Kassai. Csapatvezető: Liszkai Ferenc.

Pácin: Góré – Halász, Kóró, Lakatos S., Horváth N., Dakos, Paronai (Szabó), Gombos, Hogya, Árvai, Kovács (Lakatos R.). Edző: Paronai Tamás.

G.: Bódi M. (2), Kassai, ill. Árvai.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 1-4.

Liszkai Ferenc: – Az első félidő gyenge játéka után a másodikban akár több góllal is győzhettünk volna. Jó pihenést kívánok a bajnokság csapatainak.

Paronai Tamás: – Vége!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!