Női labdarúgás

2019.10.14. 19:30

„Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után”

A női labdarúgó Magyar Kupa, 3. fordulójában nem jutott a legjobb 8 közé a DVTK.

Illusztráció

Forrás: Illusztráció

Fotó: ÉM Archív

Diósgyőri VTK – MTK Hungária FC 1-4 (0-1)

Diósgyőr, 200 néző. V.: Mencsik.

Diósgyőri VTK: Schildkraut – Balázs (Antwi, 83.), Jáhn, Kiamou, Boros K. – Kostova, Kaldaridou, Vachter, Sandu – Barker (Balogh D., 89.), Bradic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

MTK Hungária: Varga – Papp (Csolti, 58.), Demeter, Turányi, Nagy L. (Nagy Á., 79.) – Magyarics, Farádi-Szabó, Csányi, Palkovics (Pápai, 65.) – Németh, Milunovic. Vezetőedző: Cseh András.

Gólszerző: Bradic, ill. Csányi (2), Milunovic, Pápai.

Kiállítva: Kiamou (13.).

Fórizs Sándor: – Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. 77 percet játszottunk emberhátrányban, de azt gondolom, hogy ennek ellenére mi fociztunk, mi próbáltuk irányítani a játékot, a második félidőben mi alakítottunk ki helyzeteket. Kaptunk két szabadrúgás gólt, a 85. percig egészen jók voltunk, azt éreztem, hogy ki fogunk egyenlíteni, de sajnos két egyéni hibából újabb gólokat kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. A szurkolóknak köszönöm, hogy itt voltak, fel fogunk állni és szerdán megverjük a szegedi csapatot. Gratulálok az MTK Hungáriának a továbbjutáshoz!

Cseh András: – Gratulálok a lányoknak a továbbjutáshoz, mert bár igaz, hogy női csapatról van szó, de ez ma igazán férfimunka volt. Nagyon agresszív és határozott játékot játszott a hazai csapat, megpróbáltunk focizni, de ez nem volt egyszerű. A mérkőzés elemzéséhez hozzátartozik, hogy a meccs nagy részét emberelőnyben játszottuk le, ami sokat számított a végeredmény szempontjából. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!

Továbbjutott: az MTK Hungária FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!