DVTK

2019.09.03. 10:00

Most már biztos: Tajti távozik

Tajti Mátyás a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubinhoz igazolt – jelentette be a klub hivatalos honlapján. A 21 éves játékos három évre írt alá.

Tajti Mátyás a Zaglebie Lubin játékosa lett

Forrás: Zaglebie Lubin

Ahogy azt hétfőn megírtuk, több jel is utalt arra, hogy Tajti Mátyás távozik a DVTK-tól, és a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubinhoz igazol. Az előzetes várakozásoknak megfelelően meg is történt a transzfer, amit a lengyel klub hétfőn délután jelentett be.

A négy évig Spanyolországban (a Barcelonánál és a Málagánál) pallérozódó középpályás tavaly nyáron tért haza a DVTK-hoz, amelyben az előző idényben 29 NB I-es mérkőzésen ötször volt eredményes. Vasárnap nem került be a DVTK meccskeretébe a Ferencvárossal szemben 1–0-ra elveszített bajnokin, pedig az első négy fordulóban egyaránt a kezdőcsapatban kapott lehetőséget (a Budapest Honvéd és az Újpest ellen gólt is szerzett).

Nem véletlenül nem volt a keretben, hiszen klubváltás előtt állt, és mint kiderült, a lengyel élvonalban legutóbb hatodikként végző, jelenleg 13. helyen álló Zaglebie Lubinhoz szerződött. Három évre írt alá, és a 11-es mezszámot kapta új csapatánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!