Aluinvent-DVTK

2019.09.04. 12:30

Elvesztette a DVTK Mokangót

A múlt héten csütörtökön érkezett vissza Miskolcra, az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapatához a kongói Chanel Mokango, aki miután pénteken edzésbe állt, súlyos sérülést szenvedett.

Berecz Csaba

Mokango az első edzésén megsérült

Forrás: ÉM

Lapunk információja szerint a 31 éves kosaras – aki azért érkezett később, mert hazája válogatottjával az Afrika-kupán vett részt – egy ártalmatlan szituációban megcsúszott, emiatt nem tudta folytatni az edzést. A vizsgálatok után – amelynek az eredménye hétfőn lett meg – kiderült, hogy a csatár keresztszalag-szakadást szenvedett, emiatt legalább fél évet ki kell hagynia, és tulajdonképpen a most kezdődő évadban nem számíthat a játékára Cziczás László vezetőedző. Emiatt a DVTK-nál a kiesett játékos helyére megpróbálnak újat szerződtetni, aminek az a nehézsége, hogy a legtöbb olyan játékosnak, aki képes lehetne arra, hogy pótolja Mokangót, aláírt szerződése van valamelyik csapathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!