NB II

2019.09.15. 09:00

„Biztosan nagy harc lesz ezen két csapatrész között”

A labdarúgó NB II., 8. fordulójában Budapestre utazik a kazincbarcikai csapat.

KBSC

MTK Budapest – Kazincbarcikai SC (Budapest, vasárnap, 17.00)

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – Fiatal játékossal gyarapodott a keretünk, ugyanis egy tehetséges jobboldali védő, a 2002-es születésű Iszák Dominik érkezett hozzánk, ő legutóbb Balmazújvárosban futballozott. A héten elkészült a hazai pályánk a barcikai sporttelepen, aminek örülünk, nagyon várjuk az október eleji hazatérést. Most idegenbe utazunk, ahhoz az MTK-hoz, amely ontja a gólokat, a legutóbbi két bajnokijukon hetet szereztek, és ez már önmagában is szép teljesítmény. A budapestiek tehát a mezőny legjobb támadójátékát produkálják, ugyanakkor a mi védelmünk nem éppen a rosszabbak közé tartozik, ezért, emiatt, biztosan nagy harc lesz ezen két csapatrész között. Bízom azért benne, hogy marad majd erőnk a támadásvezetésre, gól, gólok szerzésére.

A KBSC-ben Harangozó és Vajda sérült, rájuk nem számíthat az észak-borsodiak szakmai stábja.

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata: Horváth – Virág, Heil, Fótyik, Farkas – Toma, Krausz, Géringer, Mikló – Berki, Lukács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!