megye I.

2019.09.23. 08:30

„A múlt heti játékunkat most sem értem a maihoz képest...”

A labdarúgó megyei I. osztály 7. fordulójának eredményei.

Fotó: Vajda János

Cigánd – Encs 1-0 (0-0)

Cigánd, 300 néző. V.: Losonczki.

Cigánd: Nagy I. – Baráz (Balogh), Répási, Oravecz, Csáki P., Kovács (Popovics), Balla, Horváth A. (Marozsán), Oláh, Timkó, Molnár L. Edző: Nagy Gábor.

Encs: Éliás – Molnár L., Tóbiás, Leskó, Gergely, Havas, Kontra, Ferenci, Szakálos, Molnár J. (Nagy D.), Mika. Edző: Kocsis Nándor.

G.: Molnár.

Kiállítva: Leskó (90.).

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Nagy Gábor: – Flegma és öntelt játékunkat ma az Encs kihasználhatta volna, de találtunk egy gólt és ezzel megnyertük a mérkőzést. Gratulálok az ellenfélnek a fegyelmezett és lelkes játékához, talán ami negatívum volt a részükről, hogy időhúzásban is jeleskedtek.

Kocsis Nándor: – Aki ma itt volt az a szívét-lelkét kitette a pályán, ziccereink voltak és hét hiányzónk. Nem szoktam foglalkozni a játékvezetővel, de ma mindent megtett a hazai győzelemért. Gratulálok a bemutatkozó Nagy Daninak és további sok sikert a hazaiaknak.


Hidasnémeti – Mezőkövesd tartalék 3-0 (1-0)

Hidasnémeti, 100 néző. V.: Haraszin.

Hidasnémeti: Szalma – Baranyi, Homonnay (Bortnyák), Lipusz, Lippai, Szurdok (Hegedűs), Polényi (Menougong), Fülöp (Dorogi), Márton, Balint (Konya), Péter. Edző: Susnyak Ladislav.

Mezőkövesd tartalék: Fedinisinec – Sike, Baranyi, Kaló, Tóth D. (Gondos), Nyolczas (Havasi), Kalocsai (Fészki), Bálint, Gíber, Török, Rubish. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

G.: Lipusz (2), Péter.

Jók: Lipusz (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Susnyak Ladislav: – Két jó csapat találkozójából győztesen jöttünk ki, gratulálok a csapatnak. A múlt heti játékunkat most sem értem a maihoz képest… Sok sikert a sportszerű ellenfélnek.

Vitelki Zoltán: – Gratulálok a hazai csapatnak megérdemelten nyertek, bár nekünk is meg voltak a lehetőségeink. Ahogy haladtunk a mérkőzésen úgy veszett el a hit, anélkül pedig nehéz nyerni.


Felsőzsolca – Mád 2-2 (2-1)

Felsőzsolca, 100 néző. V.: Füleki.

Felsőzsolca: Demcsik – Boczki, Szárnya (Boros), Szala, Lippai, Hegedűs, Mikolka, Kovács (Dlehány), Molnár D. (Bóna), Csendom, Varga B. Edző: Sándor Zsolt.

Mád: Madarasi – Gáll, Sivák (Szakács), Berecz R. (Varga K.), Kramcsák, Janikó, Balog B., Sápi, Somogyi, Szűcs, Balog I. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

G.: Varga B., Molnár D., ill. Kramcsák, Szűcs.

Kiállítva: Janikó (85.).

Jók: Mikolka, Csendom, ill. senki.

Sándor Zsolt: – Óriási hiányérzetem van mivel csak magunkat okolhatjuk hogy ezt a mérkőzést nem nyertük meg. Játékunkba ugyan sok hiba csúszott, de így is meg voltak a gólhelyzeteink melyeket rendre elhibáztunk.

Szűcs Ádám: – 2-0-ról visszajöttünk ami nagy dolog! Ha valaki holnap megnézi az újságot azt gondolhatja a sárga és a piros lapok láttán hogy két sportszerűtlen csapat játszott pedig egyik oldalon sem volt durva szabálytalanság. Sok sikert a Felsőzsolcának.


Gönc – Bőcs 3-4 (0-4)

Gönc, 100 néző. V.: Szoboszlay.

Gönc: Parzignáth Gábor (Jósvai) – Galajda, Molnár I., Orosz F., Lehoczki, Nagy R., Pápai (Bodnár), Mózes A. (Parzignáth Gergő), Mózes J. (Géczi), Konkoly T., Fekete. Edző: Vranyák György.

Bőcs: Mertus – Molnár Zs., Szegedi, Orosz T. (Irhás), Vadász E., Balázs, Tóth B., El-Sherif, Kerekes, Titkó (Matesz), Szabó Zs. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Lehoczki (2), Galajda, ill. Vadász E. (3), Szegedi.

Jók: Géczi, Molnár I., Lehoczki, Galajda, Jósvai, ill. Vadász E.

Ifi: 0-7.

Szarka Zsolt, szakosztályvezető: – A második félidő küzdelmes játéka remélem erőt ad a további sikeres szerepléshez.

Zsiga Gyula: – Gratulálok a Göncnek a második félidőben megmutatták, hogy van tartása a csapatnak és közel álltak a pontszerzéshez. Rólunk csak annyit, hogy ez nagyon gyenge teljesítmény volt.


Nyékládháza – Bánhorváti-KBSC 1-3 (1-3)

Nyékládháza, 100 néző. V.: Derda.

Nyékládháza: Zselenák – Terdik (Szilágyi), Kaczvinszki, Nagy B., Stumpf, Lengyel (Ganyi), Eperjesi, Tóth M., Bodnár, Lakatos V. (Dervarics), Hudák. Edző: Tóth Rajmund.

Bánhorváti-KBSC: Botló – Hallgató, Kovács, Horváth (Pogonyi), Kanalos, Fábián (Kazvinszki), Lajkó (Kréti), Lovasi, Szemere, Takács, Fehér. Játékos-edző: Mátyás József.

G.: Stumpf, ill. Kovács, Horváth, Kazvinszki.

Jók: Stumpf, Zselenák, Eperjesi, ill. az egész csapat.

Tóth Rajmund: – A mérkőzés kulcsa az volt, hogy sok párharcot veszítettünk de még így is meccsben lehettünk volna, ha kihasználjuk a helyzeteinket. A jövő héttől mi is elkezdjük a sírást és a „sikongatást”, mert úgy látszik ehhez partnerek a játékvezetők.

Mátyás József: – Gratulálok a csapatnak, szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúsztuk, bár ez nem a játékvezetőn múlt. Ilyen gyenge játékvezetéssel rég találkoztunk, a megyénkbeli játékvezetők sokkal jobban tevékenykednek hétről-hétre. További sok sikert a hazai csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!