KBSC

2019.07.08. 18:30

Már csak minimális érkező lehet a KBSC-nél

Két játékos sorsa a következő edzőmérkőzés után dől el az észak-borsodiaknál.

Molnár István

Szerdán újabb edzőmeccs következik

Fotó: Kozma István

A hét végén Mezőkövesden játszotta második nyári felkészülési összecsapását a Kazincbarcikai SC NB II.-es labdarúgócsapata. A sárga-kékekkel kapcsolatban már írtuk korábban, a munka elkezdésekor, június 21-én, hogy új igazolás Oldal Tibor és Farkas András Ceglédről, továbbá a Budafok támadó középpályása, Kercsó Bence. Azóta a KBSC leszerződtette a kapus Horváth Lászlót az MTK-tól (aki a távozott Somodi Bence pótlására érkezett), valamint egy évre kölcsönveszik az NB I.-es DVTK-tól Géringer Tamást.

Két fiatal a keretben

Az ukrán–magyar támadó, Dmytro Bodnaruk sorsáról a következő felkészülési összecsapás után dönt a szakvezetés, ugyanez a helyzet a német alacsonyabb osztályból érkezett, 23 esztendős Bernáth Mártonnal. Egy másik hálóőr, Pomozi Zoltán (Paks) szintén marad, de ő az NB III.-as Putnok kötelékében kezdi el az új évadot. A felnőttkerettel készül a barcikai klub két 2001-es születésű focistája, Ignácz Ruben, valamint Kismarton Balázs. Az is a csapathoz kapcsolódik, hogy Marius ­Constantinescu Füzesgyarmatra távozik. Kádár Zsolt sportigazgató érdeklődésünkre az alábbiakat mondta: ,,Maximum már csak két-három változás, igazolás történhet, a keretünk nagy része ugyanis kialakult.”

Szerdán újabb edzőmeccs következik: 10 órától Örökösföldön a Nyíregyháza Spartacus FC ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!