Strandkézilabda

2019.07.30. 09:00

Az eső sem szegte kedvüket

Ózdi, miskolci és kazincbarcikai csapatok is nyertek korosztályt a Beach Ózd Strandkézilabda Tornán.

Marosréti Ervin

Illusztráció

Ezen a nyáron az Ózdi Kézilabda Club már második alkalommal rendezett strandkézilabda-tornát, amelyen utánpótlás fiú és lány csapatok találkoztak egymással. A Városi Strandfürdő területén található homokos küzdőtéren izgalmas csatákat vívtak a benevezett csapatok, amiket ezúttal nem a perzselő hőség, hanem a szakadó eső nehezített meg.

A csapatok azonban a kellemetlen külső körülmények ellenére is folytatták az eseményt, így a nap végén három leány – U14, serdülő, ifjúsági – és összevont ifi-serdülő fiú kategóriában hirdettek győztest.

Négy korosztály, négy győztes

A hölgyeknél a legkisebb korosztályban a Miskolci VSC csapata, a serdülők között a Kazincbarcikai KSE I-es csapata, míg az ifistáknál a hazai pályán szerelő Lóci DSE együttese volt a legjobb. A fiúknál izgalmas körmérkőzések után a Miskolci VSI nyerte meg a Beach Ózdot, megelőzve a vendéglátó ÓAM-Ózdi KC serdülőit, a harmadik helyen pedig az Eger korosztályos gárdája végzett.

Az eredményhirdetéskor több különdíj is gazdára talált, az átadásban Józsa Norbert, az Ózdi KC korábbi kapusa, az ózdi strandkézilabda-tornák egykori elindítója segédkezett.

Érdekesség, hogy a nap folyamán az I. Budapesti Teqball Egyesület jóvoltából a résztvevők is kipróbálhatták a magyar szabadalmú találmányt, valamint számos strandjátékkal érkeztek Ózdra a cég munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!