Megyei labdarúgás

2019.06.03. 18:00

Két bőcsi játékost is eltiltottak négy meccsre

Labdarúgó fegyelmi határozatok.

Illusztráció

Forrás: ÉM-archívum

Az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket osztotta ki az elmúlt heti fordulóban kiállított játékosoknak:

4 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Orosz Tamás Gábor (Bőcs), Vadász Elek (Bőcs), Bodnár Csaba (Aszaló).

3 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Hadházi Ádám (Pálháza).

2 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Molnár Zsolt (Bőcs), Kiss Elemér (Aszaló), Valkányi Péter (Szirmabesenyő).

1 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Balogh Bence (Aszaló), Dobos Gergő (Hernádnémeti).

Egyéb fegyelmi határozatok

– A Mezőcsát–Nyékládháza II. osztályú, Közép csoportos találkozó elmaradt, mert a Mezőcsát nem állt ki. A 3 bajnoki pontot 3–0-s gólkülönbséggel Nyékládháza javára igazolták, a Mezőcsát pedig első ki nem állása miatt írásbeli megrovásban részesült.

– Hideg László sportszakember (Bőcs), Zsiga Gyula sportszakember (Bőcs) egy felnőttmérkőzéssel kapcsolatos sportszakmai tevékenységtől eltiltva.

– Hidasnémeti sportszervezetének (szurkolói rendzavarás miatt) egy soron következő felnőtt hazai mérkőzésén a rendezői létszámot 15-re kell emelnie, és saját költségén szövetségi ellenőrt kell fogadnia.

– Aszaló sportszervezetének (szurkolói rendzavarás miatt) egy soron következő hazai mérkőzésén 12-re kell emelnie a rendezői létszámot, és saját költségén szövetségi ellenőrt kell fogadnia.

– Az MVSC sportszervezete (rendezési hiányosság miatt) írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!