Megyei labdarúgás

2019.06.16. 08:00

Értékelés és díjátadás a focis évzárón

A Miskolci Egyetem éttermében pénteken randevúztak a helyi bajnokságok szereplői.

Kolodzey Tamás

A díjazottak egy csoportja

Fotó: Ádám János

A Magyar Labdarúgó-szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága péntek délután tartotta hagyományos nyári ünnepségét.

 

Mérlegkészítés

A Miskolci Egyetem éttermébe hivatalosak voltak a megyei pontvadászatokon szerepelt klubok és szakosztályok tisztségviselői, edzői, legeredményesebb játékosai, továbbá a társadalmi elnökség tagjai. A helyi futballéletet irányító szervezet nevében Sajti Viktor igazgató értékelte a 2018/19-es szezont, vont szakmai és fegyelmi mérleget, majd szólt a soron következő idény előkészületeiről is. A díjátadás keretében érmeket, kupákat, valamint sportszereket kaptak az egyesületek, míg a gólkirályok és a sportszerűségi versenyben élen végzettek tárgyjutalomban részesültek. Az esemény keretében a jelenlévők végül a fehér asztalnál elevenítették fel a mögöttük hagyott hónapokat, majd szóba kerültek a 2019/20-as bajnokság mezőnyeinek kialakításával kapcsolatos feladatok is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!