JABIL 3Próba

2019.05.21. 15:00

Hatszáznál több bringás nyitotta a Jabil 3Próbát

A múlt vasárnap Tiszaújvárosban kerékpárral kezdték az évadot.

Szűcs István

Tiszaújvárosban kerekeztek

Fotó: Ádám János

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub május 19-én vasárnap rendezte meg a nagy népszerűségnek örvendő Jabil 3Próba szabadidősport-esemény­sorozat nyitószámát, a kerékpáros túrát. A rendezvényen 612 induló vett részt.

Az idei első próbázási lehetőséget jelentő kerékpározás versenyközpontja ezúttal is a Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolója volt. A sportbarátok 15 és 40 km teljesítése közül választhattak, melyeket 60 perc, illetve 180 perc alatt kellett teljesíteni. A kispróba 3, a nagypróba 6 pontot ért. A kispróbán a névadó támogató dolgozói közül 34, míg egyéb indulóként 302 résztvevőt regisztráltak, a nagypróbán pedig 54 jabilos és 222 további rajthoz álló volt.

 

A 10 órai rajtot követően a versenyközpontban az ovisok számára kerékpáros ügyességi versenyt tartottak.

Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi emblémázott ajándékokat tartalmazó csomagot kapott a házigazdáktól, és egy gulyáspartin is részt vehetett, a Tiszaújvárosi Triatlon Klub jóvoltából.

Kisorsoltak a helyszínen a próbát teljesítő Jabil-dolgozók és a további nevezők köréből 1-1 darab trekking kerékpárt, amelyeket Fridrik Csaba (Tiszaújváros), és Tóth Imre (Tiszatarján) nyertek, 2-2 db kerékpáros sisakot , amit Szabó Andrea (Debrecen), Derecskei Evelin (Tiszaújváros), Fejes Viktor (Százhalombatta), Szeszák Attila (Miskolc) vihettek haza. A Jabil-dolgozók további 5 db meglepetésajándékot vehettek át: Zilai József (Hejőkeresztúr), Pelyhe Gábor (Miskolc), Pákh Endre (Tiszaújváros), Tóth Róbert (Tiszaújváros), Kristóf Zoltán Ádám (Tiszaújváros).

Folytatás úszással, futással

A folytatást jelentő úszópróba június 16-án vasárnap lesz a tiszaújvárosi sportcentrum uszodájában, ahol 400 m és 1000 m vár a résztvevőkre. A futáspróba ideje július 12. péntek, helye a Tiszaújváros centruma. A kispróba 3,5 km, a közepes próba 7 km, míg a nagypróba 14 km. A leghosszabb távot négytagú váltóban is teljesíteni lehet.

Az idei sorozat után július 13-án szombaton, a XXI. MOL Triatlon Nagyhéten a 12 pontot vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot begyűjtők között két fődíj – egy a jabilos dolgozó és egy az összes többi résztvevő közül – talál gazdára. A fődíj 2 személyre szóló wellnesshétvége félpanziós ellátással.

További információ kérhető: Tiszaújvárosi Triatlon Klub, e-mail: [email protected], web: www.tiszatriatlon.hu, telefon: 49/540-094 és 30-645-2746

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!