Vízilabda

2019.05.12. 10:53

Férfi vízi ob I: nyert az MVLC

A Miskolci VLC hazai medencében megnyerte a helyosztó első mérkőzését a BVSC ellen.

A Miskolc hazai medencében megnyerte a helyosztó első mérkőzését a BVSC ellen, a Szentes ugyanakkor odahaza veszített a Péccsel szemben a férfi vízilabda ob I rájátszásában.

Az ötödik helyért zajló párharc szombati nyitómeccsén az MVLC öt góllal volt jobb a fővárosi vasutascsapatnál, míg a kilencedik pozícióért folyó küzdelem első találkozóján a Szentes a 8–8-as döntetlent követő ötméterespárbajban alulmaradt vendégével, a Péccsel szemben.

E.ON férfi vízilabda OB I.

Rájátszás, első mérkőzések:

az 5. helyért:

PannErgy-Miskolci VLC – BVSC-Zugló 11-6 (1-1, 4-3, 2-2, 4-0)

Miskolc, 350 néző. V: Rubos K., Fodor R.

MVLC: CSOMA – BOWEN 2, VADOVICS 2, Bedő 1, Lőrincz 1, Milicsics, SZTOJANOVICS 2. Csere: Banicsevics, Hornyák, NAGY Á. 2, Misics 1, Szőke Sz., Edző: Sike József

BVSC: Szakonyi – CZIGÁNY 1, CSAPÓ M. 2, Várnai 1, Kovács P., Pásztor M., Mészáros. Csere: Lajkó 1, Létay, Ágh, Sugár 1, Szabó Bendegúz, Török B., Edző: Szűcs Levente

Gól – emberelőnyből: 13/2, ill. 8/3Gól – ötméteresből: 1/1

Kipontozódott: Várnai (23. p.), Szabó Bendegúz (31. p.), Lajkó (32. p.)

Kiállítva (végleg, cserével): Bedő (19. p.)

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–0 a Miskolc javára

Sike József: – Meglehetősen sok hibát követtünk el, négy kettes állásnál például egy emberelőnyt nem használtunk ki. A párharc még nincs lefutva, tavaly is három mérkőzés döntött, egyelőre azonban bizakodhatunk, mert nálunk van az előny.

Szűcs Levente: – A harmadik negyed végéig jól tartottuk magunkat, a hajrára azonban kipukkadtunk. Mindez várható volt, hiszen nehéz csatát vívtunk a Honvéd ellen. Derekasan harcoltunk, számomra a negyedik negyed produkciója azonban fájó pontot jelent, hiszen nem tudtunk gólt dobni és fizikailag is elfáradtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!