Helyi sport

2018.01.15. 20:44

MEAFC: Fáradtság és dekoncentráltság

Miskolc – A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 15. fordulójában Nagykőrösön lépett pályára a Miskolci EAFC csapata.

Miskolc – A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 15. fordulójában Nagykőrösön lépett pályára a Miskolci EAFC csapata.

Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport, 15. forduló

Nagykőrösi Sólymok KE – Miskolci EAFC 94-77 (21-25, 27-17, 22-13, 24-22)

Nagykőrös, 200 néző. V.: Csabai-Kaskötő, Gaál, Tóth C.

Miskolci EAFC: Drahos (13/9), Homoki (2), Kopasz (9/6), Takács (6/3), Béres (8). Csere: Máté B. (2), Szögi (16/3), Lippai (18), Szőke (3), Szojka (-), Orliczki M. (-). Edző: Walke Károly.

Walke Károly: – Közel sem tudtuk azt csinálni, amit megbeszéltünk, nem arról van szó, hogy nem akartunk, hanem hogy nem tudtuk. A fáradtság jelei, dekoncentráltság mutatkozott a csapat tagjain. Fontos lett volna egy újabb siker, és bár az idei első három meccsből kettőt akartunk megnyerni, és ez már a mostani összecsapás előtt is megvolt, sajnálhatjuk ezt az összecsapást. Ugyanis több is kijöhetett volna ebből, akár még nyerhettünk is volna, és ezt nem minden alap nélkül mondom, hiszen az első negyedben volt, hogy 10 ponttal is vezettünk. Nyolc nap alatt soknak bizonyult a három meccs, de ettől azért jobb teljesítményre számítottam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!