Helyi sport

2017.09.13. 16:18

MVLC: Külföldön tornáztak, itthon folytatják

Miskolc - A montenegrói Herceg Noviban vendégeskedett a PannErgy-Miskolci VLC OB I-es férfi vízilabdacsapata.

Miskolc - A montenegrói Herceg Noviban vendégeskedett a PannErgy-Miskolci VLC OB I-es férfi vízilabdacsapata.

A honi élvonalbeli pontvadászat tavalyi 5. helyezettje három találkozót játszott, komoly riválisokkal: Misicék előbb 11-10-re győztek a horvát Jadran Split ellen, a borsodi gólokon Misic (4), Kuzmenko (2), Hornyák O. (2), Dőry (1), Bowen (1) és Halek (1) osztozott.

A negyediket

A második mérkőzésen az MVLC 9-7-re kikapott a – Bajnokok Ligája selejtezőben érdekelt – vendéglátóktól, ezen az összecsapáson Berta J. (2), Vadovics (2), Kuzmenko (1), Dőry (1) és Bowen (1) talált a kapuba. A harmadik felmérőn a szerb szövetségi kapitány, Dejan Savic által dirigált Crvena zvezda volt az ellenfél, s a belgrádiak 13-10-re nyertek, a PannErgy találatait Kuzmenko (2), Misic (2), Bowen (2), Halek (2), Berta J., továbbá Jakab D. jegyezte.

A torna első helyét a Jadran Herceg Novi, a másodikat a Jadran Split, a harmadikat a Crvena zvezda, a negyediket az MVLC szerezte meg.

Jó Szerencsét

A hét végén már újabb erőpróba vár a miskolciakra, akik Tatabányán szállnak medencébe, a Jó Szerencsét! torna keretében. Szombaton 10 órától a házigazda lesz az ellenfél, míg 17.30-tól a BVSC.

Vasárnap egy meccset vív a Sike-legénység, 11 órától a ZF Eger ellen. Az ezt követő héten (szeptember 23–24.) már tétre menő csaták következnek, méghozzá a Magyar Kupa csoportselejtezőjében. A miskolci csoportban – sorrendben – a PVSK-Mecsek Füszérttel, a Tatabányával, a Metalcom Szentessel és a ZF Egerrel harcol meg az MVLC a továbbjutásért.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!