Helyi sport

2017.06.06. 14:19

Negyedik helyen zárt a MEAFC

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B rájátszásában a 3. helyért, 2. mérkőzésen csapott össze a Miskolci EAFC és az Oroszlányi SE Lions.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B rájátszásában a 3. helyért, 2. mérkőzésen csapott össze a Miskolci EAFC és az Oroszlányi SE Lions.

Férfi kosárlabda NB I/B, rájátszás a 3. helyért, 2. mérkőzés

Miskolci EAFC – Oroszlányi SE-Lions 69-84 (17-18, 16-22, 17-21, 19-23)

Miskolc, 300 néző. V.: Pozsonyi, Rácz, Balogh.

Miskolci EAFC: Drahos (5), Szögi (14), Máté (-), Lippai (18), Price (-). Csere: Takács (2), Orosz (2), Endrész (5), Galló (11), Kopasz (6/6), Szepesi (6/6). Vezetőedző: Bene Szilárd.

Bene Szilárd: – Gratulálok az Oroszlánynak, hiszen mind a két mérkőzést megnyerték, mert jobban akarták a győzelmet. Sajnos, mi a szezon végére mind fizikálisan, mind mentálisan elfáradtunk. Ennek ellenére kijár a gratuláció a játékosoknak, ugyanis az elmúlt 30 év legjobb eredményét érte el a csapat. Köszönjük mindenkinek, akik a szezonban segítettek bennünket: az Egyetem vezetésének, Miskolc városának, a támogatóinknak, a szurkolóinknak, akik hittek bennünk, és akiknek igyekeztük ezt meghálálni.

Az egyik fél két sikeréig tartó párharc végeredménye: 2-0, az OSE-Lions javára.

A Miskolci EAFC az NB I/B 4. helyén végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!