Helyi sport

2017.05.19. 14:56

MEAFC: Veszprémben minden eldől

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B rájátszásában Veszprémben lép pályára a Miskolci EAFC az elődöntő 3. mérkőzésén pénteken.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B rájátszásában Veszprémben lép pályára a Miskolci EAFC az elődöntő 3. mérkőzésén pénteken.

Férfi NB I/B, elődöntő, 3. mérkőzés

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – Miskolci EAFC (Veszprém, péntek, 17.00)

Bene Szilárd, a MEAFC vezetőedzője: – A Veszprém nagyon keményen védekezett ellenünk múlt szombaton, ezért a MEFOB háromnapos miskolci négyes döntőjét arra is használtuk, hogy az itt szerephez jutó játékosok ebben a dologban pallérozódjanak. A keretünk fele ott volt, kosarazott ezen az eseményen, ezért az azóta eltelt időben próbáltunk megfelelően regenerálni, pihenni. Ugyanakkor mindenfajta bajaink ellenére elszántak vagyunk, remélem, hogy a kezdésre sérültjeink, Orosz és Lippai is rendbe jönnek. Védekezésünkön mi is módosítottunk, szigorítottunk némelyest, nem szabad majd hagyni, hogy könnyű dobóhelyzetek alakuljanak ki a veszprémiek előtt, támadásban pedig sokkal több mozgás kell attól, mint amennyit az itthoni meccsen mutattunk. Igyekszünk megismételni az első mérkőzésen, idegenben bemutatott bravúrunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!