Helyi sport

2015.12.09. 14:49

MEAFC: Méltó módon tisztelegni az elődök előtt

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 8. fordulójában a MAFC II. együttesét fogadja a MEAFC szerda este.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 8. fordulójában a MAFC II. együttesét fogadja a MEAFC szerda este.

Miskolci EAFC – MAFC II. (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, szerda, 18.00)

Bene Szilárd, a MEAFC vezetőedzője: – A hét végi, Honvéd elleni vereséget igyekeztünk gyorsan elfelejteni, nem is nagyon tehettünk mást, hiszen most jön egy hétközi találkozó. Szeretnénk, ha folytatni tudnánk hazai veretlenségi sorozatunkat, amire meg is van minden esélyünk. Ugyanakkor nem szabad félvállról venni a MAFC II-t, annak ellenére, hogy utolsók. Jól képzett, fiatal csapatról van szó, amely a vereségeket tapasztalatlanságának köszönheti elsősorban. Kulcskérdés, hogy az A csoportban lévő együttesükből hány játékost hoznak el, ez befolyásolhatja az erejüket. Méltó módon kívánunk tisztelegni elődeink előtt, akik 40 éve feljutottak az NB I-be, jelen lesznek a csarnokban és köszönteni is fogjuk őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!