Helyi sport

2015.06.22. 13:19

Kitüntetés az egyetemi sportközpont igazgatójának

Miskolc - A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) ünnepélyes közgyűlésén Aranyplakett díjjal tüntette ki Boda Pétert a Miskolci Egyetem Sportközpont igazgatóját, egyben a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club alelnökét, az egyetemi szabadidősport fejlesztésében végzett immáron több mint másfél évtizedes tevékenységéért.

Miskolc - A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) ünnepélyes közgyűlésén Aranyplakett díjjal tüntette ki Boda Pétert a Miskolci Egyetem Sportközpont igazgatóját, egyben a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club alelnökét, az egyetemi szabadidősport fejlesztésében végzett immáron több mint másfél évtizedes tevékenységéért. A díjat Dr. Tóth Miklós, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, egyben a MOB diák- és főiskolai-egyetemi szakmai tagozatának az elnöke adta át.

Boda Péter mellett Aranyplakettet kapott Fábián László olimpiai, világ és Európa-bajnok öttusázó, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) sportigazgatója, Győrfi János, a Testnevelési Egyetem stratégiai főtanácsadója, a MOB korábbi osztályvezetője, Lévai Béla, az Óbudai Egyetem Sportirodájának vezetője, valamint Szabari János, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club kosárlabda szakosztályának vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!