Szimfonikusok

2024.01.06. 10:21

Újévi koncert, sorozatban

A Miskolci Szimfonikus Zenekar ragaszkodik a hagyományaihoz.

Boon.hu

Kanai Toshifumi vezényli a zenekart

Fotó: Kiss János

Több településen is köszönti az új esztendőt a hagyományaihoz híven a Miskolci Szimfonikus Zenekar. A művészeti együttes hagyományos újévi hangversenyén felcsendülnek nyitányok, opera- és operettrészletek, keringők, polkák. A zenekart ezeken a fellépéseken Kanai Toshifumi vezényli. A közreműködők: Tuznik Natália (szoprán), Boncsér Gergely (tenor) és a Ködmön Formációs Táncegyüttes. A műsorvezető: Becze Szilvia – derül ki a Miskolci Szimfonikusok honlapjáról. 

Itt koncerteznek

A sorozat pénteken este Emődön indult. A szombat két fellépést tartogat a Miskolci Nemzeti Színházban – fél 12-kor és este 7-kor –, vasárnap pedig Felsőzsolcán, a Rendezvények Házában élvezheti a közönség az ígéretes műsorukat. 2024 első bérletes előadása január 15-én, hétfőn este 7-től esedékes majd, a miskolci Művészetek Házában, ahol Haydn- és Brahms-műveket tolmácsol a zenekar. Thomas Herzog vezényel majd, zongorán közreműködik Balog József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában