CiRMi

2023.07.23. 15:20

"Macska (az) úton"

CiRMi-toborzó slam poetryvel közreműködik az AkuPUNKtúra Akusztik Trió.

AkuPUNKtúra

Forrás: Facebook

CiRMi (Civil Rádió Miskolc) sok mindenen átment az elmúlt két évben, és talán rajta is átment egy kicsit az élet. De hiába tűnt úgy, hogy ott marad az "aszfalton" kinyúlva, ő mégis felkelt és tovább indult. Útjának első fontos állomására július 28-án érkezik, amikor az Avasi Közösségi Kávézóban, egy izgalmas toborzó esten mesél eddigi kalandjairól, és azt is elmondja, miért érdemes vele tartani a továbbiakban. A még formálódó program a következő elemekre épül majd: A cirmisek köszöntője, villámgyors bemutatkozás. Kulturális műsor, benne slam poetryvel és némi zenével, amiről ezúttal az AkuPUNKtúra Akusztik Trió gondoskodik.

A Premier művészeti iskola diákjaiból álló AkuPUNKtúra zenekar régi kedves fellépő a kávézóban, közülük most hárman (Juhász Tamara ének- basszusgitár, Rőczei Berta gitár, Gombkötő Dávid dob) jönnek el, hogy a slammerekkel együtt teremtsék meg a már megszokott szuper hangulatot.

Interaktív beszélgetés, kérdezz-felelek a CiRMi-ről és a civilségről, aminek részeként új podcastfelvevőnket és mikrofonjainkat is ki lehet próbálni. "CiRMi-bazár" adományért elvihető tárgyakkal - hívja fel a figyelmet az esemény meghívója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában