A magyar költészet napja

2023.04.11. 18:39

101 szó a középiskolásoktól

A magyar költészet napja alkalmából Miskolc utcáin lokálpatrióta közösség első alkalommal hirdette meg „Miért itt? – 101 szóban iskolámról” címmel középiskolásoknak szóló felhívását.

A középiskolában szerzett tapasztalatok, élmények, ismeretek, barátságok meghatározóak életünkben. Miskolc középfokú oktatási intézményei nemcsak vármegyénkben számítanak nívós tudásközpontoknak, hanem sok esetben az ország legszínvonalasabb tanintézményei közé tartoznak, amelyre mindannyian büszkék lehetünk - írják a szervezők. Hozzátették: A felhívás kiemelt célja városunk diákéletének bemutatása, a miskolci identitás erősítése, az iskolák történetének felidézése, a diákok készségfejlesztése és gondolataik sokszínűségének bemutatása. Arra is kitértek, hogy a diákok számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy próza, vers, slam poetry, videós tartalom vagy képmontázs kategóriák közül választva egy adott témában, de legfeljebb 101 szóban bemutassák oktatási intézményüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában