Kiállítás

2023.03.07. 15:00

Veled vagyok

Veled vagyok címmel nyílt meg Pótáné Bartók Annamária legújabb kiállítása Mezőkövesden, melyben akvarellfestményeivel, grafikáival, verseivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az alkotás iránti vágy már gyermekkorától kezdve egészen máig végigkísérte Pótáné Bartók Annamária életét. Először a rajzórákon, a rajzszakkörökön keresztül ismerkedett meg a különböző technikákkal. Az évek során elmélyült benne az alkotás szeretete. Sok éven keresztül dolgozott tűzzománccal és pasztellel. Közben egyre többször ragadott tollat és versben is kifejezte érzéseit, gondolatait. A megnyitón elsőként az alkotó, Pótáné Bartók Annamária, művésznevén Derű Annamária köszöntötte a megjelenteket, aki mesélt a művésznév-választásáról, hitvallásáról, a kiállítás elnevezéséről. Majd a tárlatot, Kristonné Márton Beáta nyitotta meg. A kiállítás április 5-ig tekinthető meg a Közösségi Ház kiállítótermében.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában