Pályázat

2023.03.07. 11:00

Meséket vár a múzeum

Csak amatőrök pályázhatnak a meseíró versenyre, négy korcsoportban.

A gyerekek imádják a Pannon Tenger múzeum kiállításait

Fotó: Bujdos Tibor

Meseíró pályázatot hirdet gyerekek és felnőttek számára a miskolci Herman Ottó Múzeum a Pannon-tenger Múzeum 10 éves fennállása alkalmából.

Téma: A Pannon-tenger Múzeum három önálló állandó kiállítása (A Kárpátok ásványai, az Őserdei ösvényeken…, és a Dínók Földjén – MezoZOOikum) kapcsán a téma szabadon választható.

A pályázat kizárólag amatőr pályázóknak szól. Küldhet mesét egyén, szerzőpáros, vagy szerzői csoport. Minden pályázó egy művel pályázhat. Formai követelmények: csak e-mailhez csatolt Word formátumú dokumentumot fogadnak el. A mese terjedelme maximum 9000 karakter lehet. 

Korcsoportok:7-10 éves korosztály, 11-14 éves korosztály, 15-18 éves korosztály,18 év feletti korosztály

Korcsoportonként az első helyezettet díjazzák, a nyereményük értékes könyvjutalom és egy éves ingyenes belépő a Herman Ottó Múzeumba. A beküldött pályamunkákból válogatás és az illusztrációs pályázat lezárulta után meséskötet készül. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. május 31.

További részletek a múzeum közösségi oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában