Élmény

2023.02.25. 07:00

Családi napok a Herman Ottó Múzeumban

Március 11-12-én 10-től 16 óráig az idén 10 éves Pannon-tenger Múzeumba, a Családi Ásvány- és Dinónapokra várják a látogatókat.

ÉM

Fotó: ÉM

A Herman Ottó Múzeum Görgey Artúr utcai központi épületében működő tárlat kiemelt programja ezen a márciusi hétvégén egy mesejáték és az a köré szerveződő fejtörők, ügyességi- és társasjátákok. Az elveszett dinókölyök című programban a „Dinók földjén” kiállításban található röpképtelen időgépet ezúttal működésre bírják a szervezők, mégpedig a mese erejével. Az Óperenciás tengeren túli kíváncsi mesehős százmillió évet utazik vissza az időben, hogy megismerje ősei, a dinoszauruszok életmódját, szokásait. A mesejáték időtartama: 30 perc. Kezdési időpontok szombaton és vasárnap: 10:00; 10:40; 11:20. A kiemelt program ideje alatt 10 és 12 óra között a Dinók Földjén – MezoZOOikum állandó kiállítás csak az előadáson résztvevők számára látogatható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában