Kiállítás

2022.10.07. 15:00

A természet szerelmese Szikszón

Az Országos Könyvtári Napok keretében Kiss Rozália naturalista festőművésznő kiállítását tekinthették meg az érdeklődők a szikszói Városi Könyvtár rendezvénytermében.

ÉM

Forrás: Szikszói Városi Könyvtár

A művésznő minden egyes alkotása a természet szeretetét sugározza felénk. A szentistvánbaksai festőnő 55 évesen vette először kezébe az ecsetet és tehetsége a sok-sok gyönyörű alkotásban azonnal meg is mutatta magát. 2014 óta a BAK Képzőművészeti Egyesület tagjaként, hol egyénileg, hol művésztársaival együtt állítja ki képeit.

A szikszói kiállítást Szentistvánbaksa polgármestere, Vizi Károlyné Horváth Mónika nyitotta meg. Sváb Antal, Szikszó város polgármestere is elismerő szavakkal méltatta a festőnő munkásságát. A művésznőt egy kis műsorral is köszöntötték. A szentistvánbaksai Szivárvány Női Kórus és Orosz Kornél felemelően szép műsora méltó zárása volt a programnak.

A kiállítás 2022. október 12-g tekinthető meg., hétköznap 8 és 16.00 óra között. Előzetes bejelentkezés a 06309739475 vagy a 06308607169 telefon számon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában