Jelölés

2022.08.23. 07:00

A Producereket is jelölték a Színikritikusok Díjára

A Miskolci Nemzeti Színház előadása a legjobb szórakoztató előadás kategóriájában szerepel a díj várományosai között.

ÉM

Részlet a Producerekből

Fotó: Bujdos Tibor

A Színházi Kritikusok Céhe idén 43. alkalommal adja át a Színikritikusok díját, amellyel a 2021/2022-es évad kiemelkedő színházi teljesítményeit ismeri el. A gála október 18-án lesz az Örkény István Színházban – számolt be róla a szinhaz.onilne.hu.

Májusban hozták nyilvánosságra, hogy az életműdíjat Cserhalmi György színművész kapja, augusztusban adták hírül, hogy a különdíjjal az AlkalMáté Truppot, a társadalmi folyamatok alakításán innovatív színházi gondolkodással, elkötelezetten dolgozó alkotók számára újonnan alapított Jövő díjjal pedig két színházi nevelési társulatot, a KÁVA Színházat és a Kerekasztal Színházat ismerik el – tették hozzá.

Tizennégy kategóriában hagyományosan három-három nominált várja az október 18-i díjátadót, amelynek helyszíne az Örkény Színház. A gála a közönség számára ezúttal is nyilvános. Az esemény rendezője Mácsai Pál, közreműködői az Örkény Színház művészei.

A legjobb szórakoztató előadás kategória jelöltjei:

ILLATSZERTÁR – Jászai Mari Színház, Tatabánya; rendező: Szikszai Rémusz

PRODUCEREK – Miskolci Nemzeti Színház; rendező: Béres Attila

VESZEDELMES VISZONYOK – Budapesti Operettszínház; rendező: Kiss Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában