Gálahangverseny

2021.11.03. 18:00

A szimfonikusokkal köszöntjük az új évet

Már kaphatók a jegyek a népszerű hangversenyekre.

20200104 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Népszerű polkák, operaáriák és operettslágerek hangzottak el a Miskolci Szimfonikus Zenekar újévi koncertjein a Miskolci Nemzeti Színházban. képen: KÖDMÖN Táncegyüttes

Fotó: Ádám János

A következő év elején újra nagyszabású újévi hangversenyekkel köszöntik az új esztendőt a Miskolci Szimfonikusok. A kitűnő muzsika, a nagyszerű vendégművészek, a kivételes látvány és a hangulat most is garantált.

Az elmúlt több mint egy évtized elképzelhetetlen volt a miskolci szimfonikusok újévi koncertjei nélkül. A nagyszabású gálahangversenyek műsorán népszerű polkák, operaáriák és operettslágerek szerepelnek, amelyek tolmácsolásához a műfajok legkiválóbb képviselőit hívják el Miskolcra. 2020-ban már négyszer töltötték meg a Nemzeti Színház Nagyszínházának nézőterét. Egy év kényszerkihagyás után ezúttal olyan nagyszerű művészek lesznek a vendégeik a színpadon, mint Schöller Szabina, Erdős Péter és Demeniv Mihály. A szervezők a látványnak is kiemelt szerepet szánnak, így ezúttal is lesz tánc, a Szinva Art együttes jóvoltából, valamint a színpad teljes szélességében pazar vetítés is kíséri a koncerteket.

2022-ben két alkalommal rendez újévi koncertet a zenekar a Miskolci Nemzeti Színház Nagyszínházában.

Január 7-én, pénteken este 7 órától, majd január 8-án, szombaton szintén este 7 órakor várják a közönséget. Az est dirigense a zenekar művészeti vezetője, Antal Mátyás Liszt Ferenc-, Bartók–Pásztory- és Prima díjas karmester lesz.

A koncertek háziasszonya pedig a Bartók rádió műsorvezetője, a Muzsikáló reggel című műsor hangja, Becze Szilvia.

Jegyek november 2-től vásárolhatók.

További információk: www.mso.hu

(A borítóképen: Nagy sikert aratott a 2020-as újévi koncert is)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában