a hónap előadása

2021.11.30. 12:32

A Producerek lett a hónap előadása

Olvasóink szavazhattak róla, melyik produkciót tartják a legjobbnak novemberben.

Szavazásra kérjük a 2021/2022-es évadban is színházjáró olvasóinkat: hónapról hónapra dönthetnek, szerintük a Miskolci Nemzeti melyik produkciója kapja az adott hónap előadása címet.

Novemberben a legtöbben arra szavaztak, hogy ez a Producerek legyen. Egyébként ez a musical kapta októberben is a legtöbb szavazatot.

Olvasóink nemcsak voksoltak, de véleményt is mondtak az előadásról. „Fantasztikus előadás! Kiváló színészekkel!”. „Zseniális előadás, bátor rendezés. Imádjuk!”. „Kétszer néztem meg, de bármikor megnézném harmadszor is! Fantasztikus!”. „Magával ragadó, humoros, elgondolkodtató, szórakoztató. Á, nem találom rá a szavakat, fantasztikus előadás, nem lehet megunni!”.

Sikerre viszik Miskolcon

A Broadway világát szarkasztikus humorral és öniróniával ábrázoló darab bemutatásának évében minden idők legtöbb Tony-díját kapta: tizenkettőt a lehetséges tizenötből, és azóta is fergeteges sikerrel játsszák a világ zenés színpadain. A Miskolci Nemzeti Színház Béres Attila rendezésében vitte színre Mel Brooks és Thomas Meehan musicaljét.

„Úgy érzem, a miskolci közönség partner lesz abban, hogy sikerre vigyük ezt az előadást. A mai világban, főleg a mostani helyzetben minden eszközt meg kell ragadnunk, hogy kiálljunk egymásért, az igazságért, a szabadságért. Ez produkció a lehető legszórakoztatóbb módon mondja bele az arcunkba azt, amit sokan nem mernek, vagy éppen elleneznek. A közösség összetartásának fontosságát, a sokszínűséget sok éve hirdetjük, és büszkék vagyunk rá, hogy a közönségünk is osztozik ezen alapértékünkben” – nyilatkozta a bemutató kapcsán a rendező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában