Múzsák Kertje

2021.07.23. 12:00

Irodalom a Múzsák Kertjében

Böszörményi Zoltán Sóvárgás és Varga Melinda Kifordított ég című kötetét és a szerzőket ismerheti meg a kortárs irodalom iránt érdeklődő közönség ma Miskolcon.

„Vajon szülő és gyermeke érzelmi köteléke szétválasztható tragédia nélkül? Egy kislány szenvedéstörténetét mutatja be Böszörményi Zoltán Sóvárgás című regénye. Mi pedig vendégül látjuk a szerzőt pénteken a kertben annak apropóján, hogy a regényből a közelmúltban hangoskönyv készült, mégpedig miskolci színésznő közreműködésével. A könnyfakasztó történetet időnként megszakítjuk, hogy Varga Melinda megkapóan szép szerelmes verseibe kapaszkodjunk. Találkozzunk pénteken ötkor a kertben!” – így invitálja az érdeklődőket az Irodalom a kertben című sorozat ötlet- és házigazdája, Kégl Ildikó író, újságíró.

A program péntek délután 5-kor kezdődik Miskolcon, a Deák tér 3.-ban, a Múzsák Kertjében. A felsoroltakon kívül közreműködik Balázs István előadóművész és Viola Barbara, a Miskolci Egressy Béni-Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola művésztanára.

(A borítóképen: Böszörményi Zoltán Sóvárgás című regényének hangoskönyvváltozatában közreműködött Mikita Dorka)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában