fotókiállítás

2021.07.08. 19:30

Fotók Hegyalja értékeiről

Tarcal és Tokaj természeti értékei és épített örökségei láthatók a most megnyílt fotókiállításon.

Forrás: ÉM

Juhász István fotográfusművész képeiből nyílt kiállítás tekinthető meg Tarcalon, a 6 Puttonyos Borfalu galériájában. A tárlatot Butta László polgármester nyitotta meg, az első érdeklődőket Györgyné Újvári Mária, a helyszínt adó Borfalu intézményvezetője köszöntötte.

Tarcal és Tokaj kincsei

Az eseményen emlékeztettek arra, hogy Juhász István Tarcal szülötte, aki az Amerikai Egyesült Államokban élt és alkotott egy ideig. A művész a kilencvenes években kezdett el fényképeket készíteni. Az igazi áttörést a 2000-es évek hozták el neki, amikor megjelentek a digitális fényképezőgépek, amelyek tágabb teret engedtek a kreativitásnak. Most bemutatott fotóin Tarcal és Tokaj természeti értékei és épített örökségei láthatók, az ő egyedi látásmódjában.

A napokban megnyílt kiállításon Struwe Annamária saját versét szavalta el a közönségnek. A Juhász István fotográfus képeiből készült kiállítás július 30-ig látható.

(A borítóképen: Juhász István fényképekben őrizte meg az értékeket)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában