Szavazás

2020.06.03. 10:00

Az évad előadása

Szerda délig adhatják le szavazataikat színházbarát olvasóink.

Fotó: Vajda János

Idén is olvasóink segítségét kérte lapunk két közönségdíj odaítélésében.

Sok jó közül

Előbb az évad előadásának járó elismerés a tét. A boon.hu oldalon június 3-án délig tart a szavazás – ma délben ezt lezárjuk majd. Tizenhárom olyan produkció közül választhatunk, amelyet a 2019–2020-as évadában mutatott be a Miskolci Nemzeti Színház a teátrum valamelyik színpadán.

Korábbi cikkeinkben azt állítottuk: felejthetetlen színészi alakítások, precízen megvalósult és alapos, átgondolt rendezői koncepciók jellemezték a szezont. 2020. március 11-ig 368 előadást tartottak, ezeket 99 799 néző látta. A 2019–2020-as évad elismerései közé tartozik, hogy két miskolci előadás is bemutatkozhat a 20. Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjában, majd amikor erre lehetőség nyílik.

Az évad előadása címet terveink szerint június 14-én hirdetjük majd ki. Hogy miért csak akkor? Mert hamarosan indul az évad színésze kiválasztását szolgáló szavazásunk is – ennek az eredményét az évad előadása szavazás nyertesével együtt szeretnénk közzétenni.

(A borítóképen: Jelenleg is tartanak a Francia rúdugrás című előadás próbái a miskolci színházban. A képen: Czakó Julianna és Görög László)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában