az évad előadása

2020.05.28. 11:00

Kezdődik a szavazás

Melyik legyen a 2019–2020-as szezonban az évad előadása?

Fotó: Gálos Mihály Samu

Csütörtök déltől június 3-án, szerdán délig tart a szavazás a Borsod Online oldalán: arra kérjük színházbarát olvasóinkat, segítsenek eldönteni, a Miskolci Nemzeti Színház melyik produkciója érdemli ki az évad előadása címet a 2019–2020-as szezonban. Itt találják meg azt a felületet, amelyen felsoroljuk a 13 előadást, amelyet a koronavírus-járvány miatt márciusban félbeszakadt szezonban láthatott a közönség.

A közönség szeretete

Szeretnénk, ha minél többen részt tudnának venni a voksolásban. Kiadónk részéről azzal is bátorítjuk ezt, hogy a szavazók között három Észak-Magyarország-ajándékcsomagot és A Kárpát-medence ízei című szakácskönyvet sorsolunk ki. A nyertesek nevét június 4-én tesszük közzé.

Az évad előadása címet terveink szerint június 14-én hirdetjük majd ki. Hogy miért csak akkor? Mert hamarosan indul az évad színésze kiválasztását szolgáló szavazásunk is – ennek az eredményét az évad előadása szavazás nyertesével együtt szeretnénk közzétenni.

Mindkét elismerés közönségdíj – a nézők színház és a színészek iránti megbecsülését hivatott kifejezni.

(A borítóképen: A Gépnarancs című táncjátékot próbálja a Miskolci Balett. Nem tudni, mikor lesz a premier)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában