szavazás

2020.02.01. 15:30

Újra a miskolci Hegedűs

Januárban is a musicalt tartották a hónap előadásának színházbarát olvasóink.

Jelenet a Hegedűs a háztetőn című miskolci előadásból: Farkas Sándor és Mészöly Anna

Fotó: Bujdos Tibor

A 2019–2020-as évadban is színházbarát olvasóink dönthetnek róla, melyik legyen az éppen véget ért hónap előadása – a Miskolci Nemzeti Színház éppen műsoron lévő produkcióira szavazhatnak.

Igen tetszett

Így volt ez januárban is, amikor a Borsod Online-on zajló szavazáson a legtöbben a Béres Attila rendezte Hegedűs a háztetőn című musicalt támogatták a voksukkal – akárcsak egy hónappal korábban.

„Nagyon szuper díszlettel, egy színvonalas előadásnak voltam résztvevője. Minden színész kitett magáért, és az egész előadáson látszott, hogy ők is élvezik a játékot, nem csak »eljátsszák« a rájuk osztott szerepet.” „Egyszerűen remek volt!” „Az előadás maradandó élményt nyújtott.” „A Hegedűs a háztetőn rendezése, a színpadkép, a társulat minden egyes tagjának alakítása óriási elismerést érdemel. A játék, a zene, a tánc teljes összhangja felejthetetlen élményt nyújt, teljesen hatása alá kerül a néző” – ilyen véleményeket fogalmaztak meg olvasóink a Borsod Online-on, ahol erre is lehetőségük van a szavazóknak.

A januári szavazáson a páros színházi belépőket Máhr Dániel, Molnár Krisztina, Szűcs Ferencné, Krisztiánné Lengyel Ágnes és Darmó Zoltán nyerte.

A szavazás februárban is folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában