zeneajánló

2020.02.07. 09:30

„Eddig még gyors voltál, a végére elfáradtál”

Megjelent Dzsúdló legújabb zenéje.

Forrás: Supermanagement

Juhász Marciról sokan nem tudják, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származik. Az évek során több formációban is munkálkodott, de az igazi sikert 2019-ben érte el, amikor Dzsúdló néven kezdte el kiadni a számait. Marci egy trap/pop előadó, aki a sajátos szókimondó stílusával vált ismertté.

A „Sprint” című száma egy stagnáló kapcsolat érzését dolgozza fel.

„A dal egy kapcsolat azon időszakáról szól, amikor még ölünk bele energiát, de már egyre inkább felmerül a kérdés, hogy valójában minek. Az inkább történjen valami, mint semmi fázisról szól, miközben már pontosan tudjuk, hogy a vége felé közeledik a történet.” – magyarázta Dzsúdló.

Dalait a huszonévesek szorongása ihleti: „Arról írok, ami éppen az adott pillanatban foglalkoztat. Legyen az a magány, pénzügyi szorongás, egy kapcsolat, klímakatasztrófa vagy az idő múlása. Teljesen általános témákról, amik nem csak engem nyomasztanak. Így valamilyen szinten az emberek fejéből, gondolataiból, frusztrációiból válogatok.”

Egy kis kedvderítő a számból:

„Eddig még gyors voltál, a végére elfáradtál

Tudtam hogy nem bírnád, nem bírnád ki hogy hátrébb állj

Lehet nem is kár, gyenge vagy hozzá, hogy meghátrálj

Nem jöttem, mert nem, nem hívtál

Nem voltam ott nem, csak álmodtál”

Hallgassátok meg Ti is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában