Miskolc

2019.12.09. 13:45

A kaleidoszkóp képei: Técsi Ágnes kiállítása

Kaleidoszkóp címmel Técsi Ágnes festményeiből, grafikáiból nyílik kiállítás december 10-én, kedden délután fél 5-kor a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épületében.

Técsi Ágnes egyik alkotása, a Miskolci lányok

Fotó: Picasa

A különleges bevezetést sejtetető szó- és hangképes megnyitó előadója Jacsó Pál ügyvéd, költő és Kocsis Nándor, a Miskolci Egyetem Zeneművészeti Intézetének klasszikus gitár szakos hallgatója lesz.

Técsi Ágnes eredeti végzettsége, napi munkája nem kapcsolódik a képzőművészethez, autodidaktaként kezdett festeni, rajzolni. Alkotásait korábban is bemutatta már Miskolcon, és 2016-tól, amióta tagja a Kletz László Lajos képzőművész által vezetett Diósgyőri Képzőművész Stúdiónak, velük is több csoportos kiállítása volt.

A kifejezésmód keresése

Técsi Ágnes különböző technikákkal készíti alkotásait, tulajdonképpen folyamatosan keresi a számára legmegfelelőbb anyagot és kifejezésmódot. Jelenleg leginkább olaj- és pasztellképeket készít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában