Miskolc

2019.09.20. 18:00

Egy késő este a színfalak mögött

Szeptember 21-én újra felgördül az a bizonyos függöny a látogatók előtt a Miskolci Nemzeti Színházban.

Forrás: ÉM

Szombaton este 8 órától egészen éjfélig ismét lehetősége lesz a Miskolci Nemzeti Színház közönségének betekinteni a teátrum kulisszái mögé, ahol nyílt próbákkal, színházi titkokkal és meglepetésekkel várjuk az érdeklődőket.

Három előadás próbájába is beleshetnek a látogatók szeptember 21-én a Színházak Éjszakáján a Miskolci Nemzeti Színházban. A Kamaraszínházban idei zenés mesejátékunk, A legkisebb boszorkány mutatkozik be, a színes látványvilág nem csak a gyermekeknek lesz izgalmas! Szabó Attila rendező bevezeti a közönséget az előadás készülési folyamatába, színművészeink pedig néhány jelenettel is megörvendeztetik az érdeklődőket. A Don Juan próbái is folynak már, a Szőcs Artur rendezésében készülő előadásba szintén betekinthetnek a színházbarátok. A Katona József Színház direktora, Székely Kriszta először rendez Miskolcon. Edward Albee Nem félünk a farkastól című drámáját viszi színpadra a Játékszínben, ebből is láthatnak néhány részletet szeptember 21-én. Az előadás megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában