Színházak éjszakája

2019.09.24. 09:30

Egy este a kulisszák mögött

Megzenésített évad, színházi titkok – ez várta az érdeklődőket a színházban.

Láthatólag a színészek is, a közönség is egyaránt élvezték a programot

Fotó: Vajda János

Idén is hatalmas volt az érdeklődés a miskolci teátrum programjaira a Színházak Éjszakáján.

 

A meghirdetett 300 hely már a regisztrációs időszak első perceiben betelt, a szerencsések pedig szombat éjszaka betekinthettek a kulisszák mögé. A közönség három előadás próbájába is beleshetett, mint például a Székely Kriszta rendezte Edward Albee Nem félünk a farkastól című drámájába. Itt az előadás két szereplője (fenti képünkön balra), Görög László és Nádasy Erika avatta be a színházbejárókat a darab részleteibe. Szó esett arról, hogyan lehet bizonyos lelkiállapotokat hitelesen megjeleníteni a színpadon, és a közönség arról is faggatta a két színművészt, vajon egy sokszereplős nagyszínpadi darabot nehezebb létrehozni vagy egy négyszereplős előadást a Játékszín intimebb terében, mint amilyen a Nem félünk a farkastól.

Rímbe szedve

Az este végén az évad előadásainak megzenésített változatát is meghallgathatták az érdeklődők: Lajos András színművész volt ez a közönség számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában