buli a Szentpéteri kapuban

2019.07.01. 09:30

Péter-Pál napján sör, zene, tánc…

A hagyományos Péter-Pál-napi mulatság nem maradt el a Szentpéteri kapuban.

Lángos és sör is várta a mulatságra látogatókat

Fotó: Vajda János

Immár nyolcadik alkalommal tartottak Péter-Pál-napi Mulatságokat Miskolcon a Szentpéteri kapuban, a Kassai úti Rónai általános iskolában szombaton. Az esemény fővédnöke dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere és Csöbör Katalin ország­gyűlési képviselő volt. Védnökök voltak dr. Kiss János alpolgármester, dr. Nánási-Kocsis Norbert önkormányzati képviselő, Katona Ferenc önkormányzati képviselő és Molnár Péter önkormányzati képviselő.

Színes műsorral

Dr. Nánási-Kocsis Norbert önkormányzati képviselő köszöntője után amatőr művészeti csoportok bemutatója következett, az Őszi Napsugár Otthon és a Szépkorúak Barátság Klubja produkciójának tapsolhattak a nézők.

Utána MC Hawer és a Tekknő, a Bestiák, és a Destination Drum következett a sorban. A programot Hevesi Tamás műsora zárta.

 

A kísérőprogramokban a rendezvény ideje alatt kézművesjátszóház, ugrálóvár és vattacukor szerepelt, de igénybe vehették a Magyar Rákellenes Liga miskolci szervezetének életmód-tanácsadását, és rendelkezésre állt kozmetikai tanácsadás is.

A Szentpéteri kapu lakóit ingyenesen egy lángossal és egy pohár sörrel várták a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában