Edelény

2019.07.02. 16:30

Nagy Feró a sztárvendég

Ismét több ezer érdeklődőt várnak a császtai szőlőhegyre.

Az Edelényi Hegyek Közösségének baráti köre Császtán

Fotó: Menyhárt Balázs

A város határában magasodó, festői szépségű földrajzi környezetben lévő Császta szeptember első szombatján ad otthont a hagyományos búcsúnak.

Készül a program

– Az előkészítést megkezdtük – mondta Virág Tamás, az Edelényi Hegyek Közösségének elnöke. – A szervezésben sokan és sokat segítenek, többségük a borhoz és a vendéglátáshoz értő szakember, például a napokban nálunk járt baráti körünk néhány tagja is ebbe a kategóriába tartozik. A szeptember 7-i esemény műsora most áll össze. A hagyományos főzőversenyt a gyerekeknek és a felnőtteknek lévő programokkal egészítjük ki. Lesz népdaléneklés és tánc, több kórus lép a nagyérdemű elé, továbbá borkóstolás és bemutatók is szórakoztatják a várhatóan több ezer érdeklődőt.

Az elnök még elárulta lapunknak azt is, hogy a sztárvendég ezúttal Nagy Feró lesz. Az országszerte nagy népszerűségnek örvendő énekes és dalszövegíró koncertje bizonyosan közönségsikert arat majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában