Szikszó

2019.07.01. 17:15

Juniálissal ünnepelték a nyarat és a vakációt

A Szikszó 30 programsorozat nyárindító rendezvényét, a Szikszói Juniálist nagy sikerrel, sok látogatóval rendezték meg a városi uszoda udvarán a napokban.

Sztárok a színpadon

A rekkenő hőség sem riasztotta el a kilátogatókat a juniálison, amelynek ezúttal is a városi uszoda udvara, vagyis a plázs adott helyet, illetve az előtte lévő füves terület is rendezvényhelyszínné avan­zsált, ahol minividámpark, árusok kínálták szolgáltatásukat és portékájukat. Persze a fellépők sora is igen vonzó volt, a délutánt Curtis színpadra lépése alapozta meg, majd következett Essem, és hogy a rapvonal még tovább pörögjön, a megyénkbeli Deniz izzította a közönséget, aki live koncerttel, tehát élő zenekarral kísért fellépéssel érkezett Szikszóra. Füzesséri József, a város polgármestere színpadi köszöntőjében a Szikszó 30 programsorozatra és a nyereményautóra is felhívta a figyelmet. Estére maradt a zárókoncert, amelyen az egyik legnépszerűbb banda, a Follow the Flow lépett hatalmas sikerrel a közönség elé, amihez hozzájárult, hogy Szakács Gergő szikszói, így otthon lépett fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában