Koncert

2019.07.15. 20:00

Elnöki ügy Tiszaújvárosban

Július második hetén rendezték meg a 21. MOL Triatlon Nagyhetet. Bár a hét ilyenkor elsősorban a sportolásról és a versenyzésről szól, esténként színes programokon is részt vehettek az odalátogatók.

Zöldi Anikó

A szerencsi koncert

Fotó: Zöldi Anikó

Mint mindennek az életben, úgy ennek az eseménynek is egyszer vége lett: vasárnap volt az utolsó nap a rendezvénysorozatból. A Triatlon végéhez érve a Wellhello adott egy fantasztikus koncertet. A helyszín pillanatok alatt megtelt a rajongókkal. A fiúk ismét elvarázsolták a közönséget, a tömeg az összes számukat kívülről fújta. A legügyesebbek és akik az első sorokban álltak, még 47 ezrest is tudtak szerezni. Aki azonban nem jutott a színpad elé, a koncert után hozzájuthatott a srácokról készült pénzhez. A biztonsági őrök és a legkisebbek ugyanis összeszedték a földön heverő bankókat és szétosztották a közönségben.

A remek hangulatot fokozta a színpadi technika, a fények remek hangulatot festettek a zene alá. Ennek ellenére engem nem tudott úgy magával ragadni ez az előadás, mint a szerencsi koncerten, a fénytechnikával ellentétben a hangtechnika nem tudta visszaadni az az élményt, amire vágytam. Valamiért úgy éreztem, hogy a hang és ének nincs összhangban. Az előadás végére sikerült megoldani ezt a problémát.

Amit a leginkább sajnálok, hogy a pénteken megjelent számukat nem hallhattam. Igaz megemlítették, hogy csekkoljuk a YouTube-on, de kíváncsi lettem volna, hogy ezt a nagyon friss dalt mennyire ismeri a közönség. Az új szám nekem nagyon tetszik, már most a megtalálhatjuk a #7 helyen a felkapottak között.

Hallgassátok meg ti is a legújabb slágergyanús dalukat:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában