Koncertajánló

2019.07.15. 10:00

Edda-dalok a Gárdonyiban

Hét egykori Edda-tag lép föl pénteken este Miskolcon.

Szaniszló Bálint

A Zártosztály és a Bakancsos Edda

Eddig az Ady adott otthont – 2017-ben és 2018-ban – a Zártosztály és a Bakancsos Edda tagjai koncerteknek. Mindkét rendezvény telt házas volt, és ezt a műsort csak Miskolcon és Budapesten lehetett látni. Most a legendás Gárdonyi parkban lesz a koncert július 19-én este.

Ahogy régen szólt…

Mirkovics Gábor basszusgitáros elmondta: „egy Edda full best of műsor lesz, kizárólag a ’80-as évek legnagyobb slágerei szólalnak meg. Gyakorlatilag ez a kétórás műsor erről szól. Tizenegy dal az őrült korszakból, tizenegy a bakancsos korszakból. A miskolci koncert lesz az utolsó ilyen összeállós, ez máshol nem is lesz az országban. Barta Alfonz Talfi mondta, ő már nem tervezi, hogy Amerikából Magyarországra jön a nyári szezonban. Ő tette valószínűvé, hogy ezekből az összeállásokból az utolsó lesz az idei. Színpadra lép Zselencz László, Csapó György, Fortuna László és Barta Alfonz a régiek közül. A Zártosztály alapfelállás: Csillag, Hirleman, Mirkovics, Lázár és Schrott.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában