Ledcsere

2024.04.10. 12:00

Csökkenhet az áramszámlája a szerencsieknek

Ingyenes lakossági LED-csereprogramban vehetnek részt a szerencsi háztartások a CYEB jóvoltából, Szerencs Város Önkormányzatának közreműködésével.

Boon.hu

Enegiatakrékosabb a LED-izzó

Fotó: Shutterstock

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelenthet a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, ami a teljes villanyköltség közel harmadát jelenti.

A programhoz a ledcsere.hu oldalon, április 30-ig lehet regisztrálni néhány perc alatt annak, akinek a nevén van a villanyszámla. Néhány adat kitöltését és dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonban található izzók száma alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány darab ingyenes LED-fényforrásra jogosult.

Fontos információ, hogy a regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Szerencset kell megjelölni.

A jelentkezés ellenőrzése néhány munkanapot igénybe vehet. Az átvétel időpontjáról a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők.

A regisztrációhoz munkaidőben, előzetes időpont egyeztetést követően a Közösségi Házban kaphatnak segítséget a szerencsi lakosok.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában