Már megint

2024.04.07. 19:08

Órás késések a miskolci vasútvonalon

Felsővezeték hiba miatt letört két vonat áramszedője, ez okoz problémát.

Boon.hu

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Mykola Mazuryk

Rákos és Pécel között vasárnap délutántól csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, mert felsővezeték hiba miatt letört két vonat áramszedője. A miskolci fővonalon vasárnap az esti órákig 30-60 perccel hosszabb menetidőre, járatkimaradásokra kell számítani.

Forgalmi változások:

az IR85-ös Mátra és az IR87-es Agria InterRégió vonatok a Keleti pályaudvar és Gödöllő között S80-as vonatként közlekednek

néhány IR85-ös vonat csak a főváros és Vámosgyörk között közlekedik, ezért Vámosgyörk és Gyöngyös között a Volánbusz 19 óráig elfogadja a menetrendszerinti járatain a vasúti jegyeket is

Az Egerből 11:08-kor a Keleti pályaudvarra indult IR87-es Agria InterRégió (IR 545) vonat áramszedője megsérült, ezért csak Akadémiaújttelepig közlekedett, utasai a következő S80-as vonattal (3035) utazhatnak tovább.

A Gödöllőről 13:16-kor a Keleti pályaudvarra indult S80-as vonat (3175) áramszedője is megsérült, ezért csak Rákoscsaba-Újtelepig közlekedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában