Gazdit keresnek

2024.04.01. 14:40

Níla, Mazsola vagy Miki? Mindhárman ideális társai lehetnének!

A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe.

Hát nem cuki? Ő Mazsola!

Forrás: Mása

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Níla tavaly érkezett Alsózsolcáról, rettegve az alapítványhoz. Az első napokban csak lapított és morgott a gondozókra. Most már egy kedves, vidám kutyus lett belőle. Níla közepes termetű, 3 év körüli, ivartalanított nőstény kutya, tökéletes társa lenne bárkinek.

Níla

Mazsola körülbelül 8-10 hónapos, nagyon szeretnivaló, fiatal nőstény kutyus. Mozgékony, kis ugribugri, nagyon szereti az embereket. Közepes termetű, a legjobb neki a benti-kinti tartás lenne. Idősek mellé nem ajánlja a MÁSA.

Mazsola

Miki Bükkaranyoson csavargott jó ideig. Körülbelül másfél éves kan, erős, játékos, emberközpontú kutyus. Mérete és ereje miatt jó kondiban lévő gazdijelölteknek ajánlják. Valószínűleg senki sem nevelte, az is lehet, hogy egész eddigi életében csak csavargott, és próbált az emberekhez odacsapódni.

Miki

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában